Jmac
 • JMAC WORLD WIDE

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  JMAC genomför över 1000 projekt World Wide. Länken nedan visar på två exempel.

  Gå till case

  Gå till case

   

   

   

   

Management Consulting – Verksamhetsutveckling är vår styrka!

C2U och JMAC Scandinavia bildar C2U Group

Den 17 september 2016 godkändes ett samgående mellan C2U och JMAC Scandinavia. Samgåendet innebär ett gemensamt bolag under namnet C2U Group med starkare resurser, tydligare profil och utökad kompetens.

Drivkraften bakom samgåendet är att erbjuda C2U:s och JMAC Scandinavias kunder ett ännu bättre alternativ där man tar vara på respektive bolags starka sidor, både kompetenser och produkter. Genom sammanslagningen blir man en kraftfull aktör på marknaden, med resurser för att kunna ta större uppdrag än tidigare.

Länk till C2Us hemsida

 

Ny samarbetspartner

C2U Group har inlett ett samarbete med Trelleborg-Vibracoustic i Forsheda, Småland. Trelleborg-Vibracoustics fabrik i Forsheda har fått ett flertal omnämnanden som ett framstående företag inom Operational Excellence.

Trelleborg Vibracoustic kommer att upplåta sina lokaler till C2U som förlägger delar av den svenska utbildningsverksamheten i dessa lokaler. Utbildningen är inriktad på Lean-metoder, arbetssätt samt Lean ledarskap. C2U kommer även att sätta upp sin ”Trampbilsfabrik” i en av lokalerna, där deltagarna genom praktiska övningar kan få en bättre förståelse för Lean-teorierna. Trampbilsfabriken som utbildningskoncept startades 2007 i Trollhättan och hittills har över 400 person genomgått denna utbildning i Lean metoder. På länken nedan kommer du till sidan som förklarar mer samt till en kort-film som visar principen: http://www.jmac.se/sv/lean-utbildning/lean-utbildningi-sverige/lean-training-center/

Utbildningarna är öppna och kan sökas av alla. Anmälan sker till C2U i Göteborg på info@c2ugroup.com. Ifall du har frågor så kan du ringa telefon: 031-759 29 50. För närvarande är utbildningar i ”Förbättringsarbete genom Lean” inplanerade: v6, v14 och v20.

Nedan finns en länk till en artikel om Trelleborg-Vibracoustics fabrik i Forsheda som har gjort ett fantastiskt bra arbete med att implementera Lean i sin verksamhet. http://www.forbattringsforum.se/fileArchive/forumtraffar/2016/1-2016btt1415Forsheda.pdf

Vi drivs av att det skall finnas
starka, livskraftiga företag i Norden!

 

Kontakta oss gärna på 031-759 29 50 eller maila oss på info@c2ugroup.com
s
å berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

 

Aktuella utbildningar & event

Nu släpper vi platser till Lean Management Production System 2017

Bli coachad av en sensei från Toyota-gruppen och förstå hur teori och verklighet hänger samman! Ett unikt tillfälle att utmana sig själv, sin organisation, sin verksamhet.

Läs mer

Nu släpper vi platser till Lean Management Leadership System in Japan 2017

Kata i verkligheten! Hur gör ledarna på ett världsklassföretag? Hur får de det att hända? Vad innebär ”all the people all the time” i praktiken?

Läs mer

Lean-kontoret – en praktisk workshop i Administration och Service!

Lean för Administration och Tjänster är en helt ny tvådagars workshop som handlar om att förstå hur man kan förbättra administrationen av tjänsteprocesser genom att arbeta med olika Leanverktyg.

Läs mer

Förbättringsarbete genom Lean på Trampbilsfabriken

En nöjd kund är det ständiga målet i Lean-filosofin. I ”Förbättringsarbete genom Lean” arbetar man med ständiga förbättringar för att uppnå målet. Lär Dig vilka verktyg som är lämpliga och hur man behöver arbeta i en verksamhet som strävar efter att bli bättre!

Läs mer