Jmac
 • JMAC WORLD WIDE

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  JMAC genomför över 1000 projekt World Wide. Länken nedan visar på två exempel.

  Gå till case

  Gå till case

   

   

   

   

Management Consulting – Verksamhetsutveckling är vår styrka!

C2U och JMAC Scandinavia bildar C2U Group

Den 17 september 2016 godkändes ett samgående mellan C2U och JMAC Scandinavia. Samgåendet innebär ett gemensamt bolag under namnet C2U Group med starkare resurser, tydligare profil och utökad kompetens.

Drivkraften bakom samgåendet är att erbjuda C2U:s och JMAC Scandinavias kunder ett ännu bättre alternativ där man tar vara på respektive bolags starka sidor, både kompetenser och produkter.

Genom sammanslagningen blir man en kraftfull aktör på marknaden, med resurser för att kunna ta större uppdrag än tidigare. Detta är ett steg i en fortsatt expansion.

JMAC Scandinavia tillför erfarna konsulter med ett etablerat nätverk på framförallt svenska marknaden. C2U tillför spetskompetens och stort nätverk på framförallt den norska marknaden.

C2U:s VD, André Knüppel, säger att man valt att gå samman med JMAC Scandinavia för att förstärka den befintliga organisationen och att man är oerhört stolt över att växa på den nordiska marknaden. ”Vi vill bli det nordiska alternativet till dom stora konsulthusen och den som man med självklarhet vänder sig till”, poängterar André.

JMAC Scandinavias VD, Gert Frick, säger att han är mycket glad över att vi har fått till stånd denna affär. Den ger det gemensamma bolaget alla nödvändiga resurser för att vi ska vara en pålitlig partner framöver.

C2U Group kommer att ha kontor både i Oslo och i Göteborg och bolagets VD blir André Knüppel.

Link to press release in english

Länk till frågor och svar

Länk till C2Us hemsida

 

Vi drivs av att det skall finnas
starka, livskraftiga företag i Norden!

 

Kontakta oss gärna på 031-759 29 50 eller maila oss på info@jmac.se
s
å berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

 

Aktuella utbildningar & event

Lean Management Production System v. 42 i Japan – PLATSER KVAR

Bli coachad av en sensei från Toyota-gruppen och förstå hur teori och verklighet hänger samman! Ett unikt tillfälle att utmana sig själv, sin organisation, sin verksamhet.

Läs mer

Lean Management Leadership System v. 48 2016 i Japan – FULLBOKAT

Kata i verkligheten! Hur gör ledarna på ett världsklassföretag? Hur får de det att hända? Vad innebär ”all the people all the time” i praktiken?

Läs mer

Lean-kontoret – en praktisk workshop i Administration och Service!

Lean för Administration och Tjänster är en helt ny tvådagars workshop som handlar om att förstå hur man kan förbättra administrationen av tjänsteprocesser genom att arbeta med olika Leanverktyg. 6-7 december ges en öppen workshop i Göteborg!

Läs mer

Förbättringsarbete genom Lean på Trampbilsfabriken

En nöjd kund är det ständiga målet i Lean-filosofin. I ”Förbättringsarbete genom Lean” arbetar man med ständiga förbättringar för att uppnå målet. Lär Dig vilka verktyg som är lämpliga och hur man behöver arbeta i en verksamhet som strävar efter att bli bättre!

Läs mer

Nu släpper vi platserna på Lean Management Trainings in Japan 2016!

Inspireras, motiveras och utmanas! Unik utbildning på plats hos Toyota i en av deras träningsanläggningar i Japan.

Läs mer